The little DOTS.

idee. design. impact

 

Grafisch ontwerp voor particulieren en bedrijven

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFORMATIE

Zeg het met beeld

Spring je er graag uit? Stop dan de magie van The little DOTS erin! Dit creatieve bureau maakt grafische ontwerpen voor jouw persoonlijke drukwerk en je zakelijke communicatie.

Van geboortekaart tot trouwuitnodiging

Huwelijk, communie of jubileum? Er is altijd reden tot feest. En daar hoort een mooie uitnodiging bij! The little DOTS tovert jouw ideeën om tot een ontwerp dat vertelt, verrast en ontroert. Om op te sturen én in je fotoboek te kleven.

 

Huisstijl die blijft hangen

Nieuwe huisstijl nodig voor je zaak? Of een brochure, flyer of jaarverslag? Verzorg je communicatie én bedrijfsimago tot in de puntjes met The little DOTS. Hun frisse vormgeving doet het hart van je klanten sneller slaan.

 

Webshop voor leuke hebbedingen

The little DOTS is een échte creatieve studio. Je krijgt er tiptop grafische vormgeving. En toffe zelfgemaakte must haves. Zoals oorbellen, hangers en kussentjes. Ideaal als cadeautje – voor iemand anders of voor jezelf. Neem snel een kijkje in de webshop.

 

 

Origineel en stipt van idee tot product

 

Waarom kies jij voor The little DOTS?

 

  • unieke lay-out: elk project is anders. Daarom begint The little DOTS pas aan het ontwerp na een uitgebreid gesprek met jou. Resultaat? Een sterk idee in een straffe lay-out die jou op het lijf is geschreven.

  • van concept tot eindproduct: The little DOTS ontwerpt én regelt de uitvoering. Dankzij de nauwe samenwerking met drukkerijen krijg jij je drukwerk kant-en-klaar geleverd – geprint, gesneden en gevouwen. En zoek je nog een professional voor je teksten en foto’s? Ook daarmee helpen we je voort. Zo hou jij het hoofd en je tijd vrij.

  • puntjes op de i: The little DOTS zweert bij nauwkeurigheid en vlotte samenwerking. Je ontvangt je grafisch ontwerp of drukwerk voor de afgesproken deadline en binnen het budget. Piekfijn afgewerkt en gecontroleerd. Zo ben je helemaal gerust.

Ontdek enkele gerealiseerde projecten

Maak een afspraak met Isabel van The little DOTS

 

Zot van beeld

Sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door mooie beelden. Ik ging naar de tekenacademie, knutselde met alles wat op mijn pad kwam en kreeg ook de smaak van de fotografie te pakken. Van mijn passie voor vormgeving maakte ik mijn job. Ik ben Isabel, jouw grafisch vormgeefster bij The little DOTS. Creatief, flexibel en stressbestendig. Hoe kan ik je helpen?

 

Vormgeving waaraan je een punt kunt zuigen

Je schakelt The little DOTS in voor zowel persoonlijk als zakelijk drukwerk. Zoals een kaart om de geboorte van je kleine wonder te vereeuwigen. Of een businesscard voor een blijvende eerste indruk. Mijn motto? Less is more. Zelf ben ik helemaal weg van opvallende patronen en vrolijke kleuren. Van kleine en fijne dingen die mensen doen glimlachen. Doe je een beroep op mij? Dan vertrek ik van jouw ideeën en wensen. Ik kruip in je vel en denk met je mee. Daarna sleutel ik aan het ontwerp tot het plaatje helemaal klopt.

 

 

 

Tien jaar ontwerpervaring

Ik werkte tien jaar als grafisch vormgever in verschillende communicatiebureaus. Ik maakte er affiches, nieuwsbrieven, brochures en point-of-salemateriaal – van idee tot eindresultaat. Voor onder andere BRITA, Douwe Egberts, LUKOIL en Anima Care. En voor Bridgestone, Mercedes-Benz en Bloso. Met The little DOTS werk ik nu ook zelfstandig. Zo profiteer jij van al die ervaring.

 

Contacteer mij via e-mail

Ontwerp nodig? Neem contact met mij op via info@thelittledots.be. Je krijgt een antwoord in een vingerknip. Heb ik dan geen telefoon? Toch wel. Maar als slechthorende begrijp ik jou veel vlotter via e-mail. Om daarna met mijn arendsogen in actie te komen.

 

Vind mij op Facebook

Laat je inspireren op Instagram of Pinterest

Designs met DOTS

Benieuwd naar ontwerpen met een DOT-signatuur? Scroll eens door mijn portfolio. Je vindt hier uitnodigingen, logo’s en brochures terug.  Voor elk wat wils!

 

 

 

WEBSHOP VOOR LEUKE HEBBEDINGEN

The little DOTS is een échte creatieve studio en toffe zelfgemaakte must haves.

Zoals kaarten, posters, notitieblok, cadeaubonnen, ....

Ideaal als cadeautje – voor iemand anders of voor jezelf.

Neem snel een kijkje in de webshop.

THE LITTLE DOTS SHOP

Vraag informatie of je offerte

Sprekend ontwerp nodig voor je privédrukwerk of zakelijke communicatie? Stuur een e-mail naar info@thelittledots.be of vul onderstaand formulier in. Binnen de 48 uur ontvang je een antwoord.

Isabel Poels | E info@thelittledots.be

Torekensvelden 34 | B-2861 Sint-Katelijne-Waver

F facebook | I instagram | P pinterest | T twitter | L linkedin

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Goed ontvangen.

Created by The little Dots • 2017